Društvena odgovornost

21.
09
2018.

Terry Fox Run 2018

B2 Kapital i ove je godine podržao veliku humanitarnu utrku Terry Fox Run koja se 23. rujna održala na zagrebačkom Jarunu. Brojnim trkačima, biciklistima, rolerima i pješacima dobre volje pridružio se i trkački tim B2 Kapitala, čiji su zaposlenici na ovaj način sudjelovali u prikupljanju sredstava za podršku borbi protiv raka. Sva novčana sredstva prikupljena na utrci donirana su Institutu Ruđer Bošković za daljnja istraživanja ove zloćudne bolesti.

Terry Fox, kanadski humanitarac, sportaš i borac protiv raka postao je poznat 1980. godine po svome Maratonu nade, utrci koju je s umjetnom nogom 143 dana trčao kroz Kanadu kako bi prikupio novac za istraživanje raka. Utrku nikad nije uspio završiti jer mu je bolest uzela život u 22. godini. U spomen na njega svake se godine u rujnu u zemljama širom svijeta organizira ova utrka, najveća jednodnevna akcija prikupljanja novca za borbu protiv raka.

Politika korištenja kolačića
B2 Kapital d.o.o. koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa politikom korištenja kolačića
Prihvaćam