Društvena odgovornost

22.
12
2021.

Humanitarna akcija – B2 Kapital Hrvatska

B2 Kapital i njegovi zaposlenici i ove su godine sudjelovali u nizu humanitarnih akcija i pomogli članovima zajednice kojima je potrebna pomoć. ❤️

Zaposlenici B2 Kapitala sudjelovali su u dvije humanitarne akcije:

▪️ Dom za djecu i odrasle žrtve obiteljskog nasilja “Duga-Zagreb”

U dogovoru sa socijalnim radnicama iz Doma “Duga-Zagreb” dobili smo listu želja djece i njihovih majki, koju su naši djelatnici vrlo brzo ispunili pažljivo pripremajući željeni poklon za svakog od njih. Zaposlenici su poslali i dodatne poklone sa željom da učine nadolazeće praznike što radosnije i ljepše dok za praznike borave u Domu.
Osim poklon paketa s higijenskim potrepštinama, društvenim igrama i slatkišima, organizirali smo i humanitarnu tombolu na kojoj smo prodajom brojeva prikupljali sredstva za kupnju perilice rublja i hladnjaka za Dom.  

▪️ OŠ Nad Lipom

Naši djelatnici pomogli su u prikupljanju dodatnih sredstava kupnjom  kalendara koje su oslikali učenici škole, a sredstva prikupljena u akciji će također biti donirani školi.

B2 Kapital kao tvrtka sudjelovao je i donirao opremu i sredstva sljedećim institucijama:

▪️ Centar za autizam Zagreb

B2 Kapital ove je godine odlučio pomoći Centru za autizam. Donirali smo potrebni uredski materijal za opremanje učionica u kojima rade s korisnicima Centra.   

▪️ OŠ Nad Lipom

Osim djelatnika koji sudjeluju u kupnji kalendara i na taj način prikupljaju financijska sredstva, B2Kapital odlučio je pomoći Osnovnoj školi Nad Lipom, čija praksa uključuje osnovno obrazovanje i obrazovanje učenika s lakšim i težim intelektualnim i drugim pratećim poteškoćama u razvoju.
Svojom donacijom od 36.692 kune podržali smo školski projekt „Klimatizacija sportske dvorane“.

Ove akcije kontinuirana su praksa tvrtke da pomaže zajednici koju B2 Kapital sustavno provodi sa svojim zaposlenicima, a oni se uvijek rado odazivaju na humanitarne akcije, a svaki događaj završava uspješnije nego što smo očekivali.

Doista, svi zajedno imamo veliko srce i svi smo jako ponosni na uspješne ishode svih akcija.❤️❤️

B2 kapital