Novosti

28.
06
2019.

Poslovanje B2 Kapitala nastavlja s rastom na tržištima Hrvatske i središnje Europe

Od dolaska na hrvatsko tržište 2013. godine društvo B2 Kapital d.o.o. za otkup i upravljanje problematičnim plasmanima postala je uspješan i cijenjen igrač u financijskom sektoru te poželjan partner brojnih financijskih institucija u regiji. Društvo je dio medunarodne grupacije B2Holding ASA, vodeće grupacije na području otkupa i naplate potraživanja sa sjedištem u Oslu u Norveškoj, koja u ovom trenutku broji preko 2200 zaposlenika u 23 države te ima urede u još tri države.

U posljednjih pet godina B2 Kapital bilježi stalan rast i trenutno zapošljava više od 190 zaposlenika. Osim toga, svoje poslovanje temelji na inovativnom nordijskom modelu pružanja cjelovitih financijskih usluga u naplati i upravljanju potraživanjima u skladu s najvišim standardima i najboljim svjetskim praksama.

Strelovit rast koji je društvo zabilježilo u posljednjih nekoliko godina ogleda se i u najnovijem popisu 1000 najvećih tvrtki u Hrvatskoj prema ukupnom prihodu u 2017. godini. Na tome popisu, kojeg svake godine objavljuje hrvatski poslovni tjednik Lider, društvo je zauzelo 202. mjesto, dok je u kategoriji pod nazivom Financijsko posredovanje – ostalo zasjelo na visoku 5. poziciju. B2 Kapital je tako, zahvaljujući svom uspješnom poslovanju, te unatoč brojnim kolebanjima na domaćem financijskom tržištu, prošlu godinu zaključio ostvarivši značajan rast na svim područjima poslovanja.

Spomenuti pozitivni rezultati pokazuju kako je naš pristup klijentima u otplati dugovanja i postizanju sporazumnih rješenja donio održive učinke, ne samo tvrtki, već i drugim dionicima na tržištu. Osim društva B2 Kapital, kontinuirani rast od svog osnutka u studenom 2011. godine bilježi i B2Holding ASA, što je jasan pokazatelj kako su uzlazni trendovi poslovanja prisutni ne samo na pojedinim tržištima diljem Europe na kojima posluju članice grupacije, već i na velikom europskom tržištu.

Sastavni dio poslovanja B2 Kapitala su i društveno korisne aktivnosti koje društvo provodi kako bi podržalo promjene i doprinijelo rješavanju bankovnih problema zajednice, što zaposleni snažno podržavaju volontiranjem. Osim na društveno korisnim projektima, kontinuirano se radi na osiguravanju kvalitetnih i poticajnih uvjeta rada kao i na ulaganju u profesionalni i osobni razvoj zaposlenika kroz različite treninge i edukacijske programe.

B2 kapital