Novosti

30.
06
2019.

B2 Kapital i ove godine proslavio Norges Nasjonaldag

Zagreb, 21. svibnja – Sljedeći prošlogodišnju tradiciju, preko 200 zaposlenika društava B2 Kapital, B2 Real Estate i H-abduco prisustvovalo je proslavi norveškog nacionalnog praznika Dana ustavnosti, poznatijeg kao Norges Nasjonaldag.

Druženju je prisustvovao poseban gost iz Norveške, član Uprave B2Holding ASA, J. Harald Henriksen, koji je izrazio veliko zadovoljstvo s time što se proslava ovog važnog norveškog praznika pretvorila u tradiciju unutar B2 Kapitala, što je i u svojem govoru pozdravio Ivan Mihoković, predsjednik Uprave. Nakon formalnog dijela uslijedio je zabavni program koji je osim druženja, uživanja u hrani, piću i prigodnoj glazbi, uključivao i natjecanje u zabavnim igrama: slaganju slagalica (puzzlea) s norveškim motivima i natjecanje u golfu. Najbolji tim u slaganju puzzlea je osvojio vaučer za escaperoom za cijeli tim, a nagrada je pripala članovima pravnog odjela.

Norveški dan ustavnosti tradicionalno se obilježava 17. svibnja i njegovo obilježavanje je postalo dio kulture unutar B2 Kapitala jer se njegovim obilježavanjem pozitivne vrijednosti koje on donosi odražavaju i na vrijednosti unutar poslovanja društva. Kako bi učvrstili tu pozitivnu razmjenu vrijednosti, na sam datum praznika su predsjednik Uprave B2 Kapitala Ivan Mihoković i članica Uprave Tanja Miljanić Presečki prisustvovali njegovom obilježavanju u Norveškoj ambasadi.

B2 kapital