Društvena odgovornost

21.
12
2020.

Umjesto božićnih poklona donacija Kliničkoj bolnici „Dubrava“ i Domu Karmelićanki BSI za (ne)zbrinutu djecu

Zagreb, 21. prosinac 2020. – B2 Kapital i ove je godine sredstva namijenja kupovini korporativnih božićnih poklona odlučio donirati te i na taj način pomoći zajednici. Donaciju vrijednu 50.000 kuna primit će KB „Dubrava“ koja je primarni, internistički respiratorni centar za liječenje oboljelih od bolesti COVID-19.

„Beskrajno smo zahvalni svim liječnicima i ostalom osoblju Kliničke bolnice „Dubrava“ zbog brige koju iskazuju i pomoći koju pružaju onima kojima je ona najpotrebnija. Napori koje oni kao i svi drugi liječnici, medicinske sestre i tehničari ulažu u to da im maksimalno olakšaju teške životne okolnosti i borbu s ovom bolešću vrijedna je divljenja“, izjavila je Tanja Miljanić Presečki, predsjednica Uprave B2 Kapitala.

Osim toga, B2 Kapital već nekoliko godina u prosincu poziva svoje zaposlenike da sudjeluju u humanitarnom darivanju kako bi onim najpotrebnijima uljepšali blagdane. Ove godine B2 Kapital i njegovi djelatnici odlučili su pomoći Domu Karmelićanki BSI za (ne)zbrinutu djecu. Djeca u domu ostala su bez hladnjaka koji se pokvario, pa su im zaposlenici B2 Kapitala odlučili pokloniti novi hladnjak te bonove u Konzumu kako bi ga mogli napuniti namirnicama po svojoj želji, a svako dijete dobit će i vrećicu slatkiša.

Prošle je godine predblagdansku donaciju primila samoborska udruga za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi “Nova budućnost, dok je 2018. B2 Kapital svojom donacijom pomogao u opremanju Specijalne bolnice Gornja Bistra.

B2 kapital