Novosti

24.
07
2020.

B2Nekretnine novi je portal s najvećom ponudom svih vrsta nekretnina za prodaju ili zakup

Portal B2Nekretnine novo je mjesto i adresa koju bi trebali obavezno posjetiti svi koji su u potrazi za nekretninama, bilo za privatne ili za poslovne svrhe.
Ovaj novi portal na jednom mjestu donosi najveći pregled atraktivnih nekretnina za kupnju ili zakup, kao i pregled potraživanja osiguranih nekretninama koje je moguće otkupiti.

Da je uistinu riječ o veoma širokoj ponudi govori i činjenica da se na portalu mogu naći stanovi, kuće, garaže, stambene zgrade, poslovni prostori i lokali, kao i skladišta, apartmani te zemljišta, kako ona građevinska, tako i poljoprivredna i to u svim dijelovima Hrvatske.

Raznolika ponuda jasno daje do znanja da je novi portal za nekretnine namijenjen apsolutno svima koji su u potrazi za nekretninama , bilo da je riječ o samcu koji se odselio od roditelja i u potrazi je za prvim stanom ili pak o obitelji koja se odlučila preseliti iz stana u centru grada i potražiti kuću s dvorištem kako bi djeca imala vlastiti vanjski prostor za igru.
Osim njih, na B2Nekretninama željeni će prostor pronaći i vlasnik tvrtke koji je proširio ili promijenio svoju djelatnost i potreban mu je veći, odnosno manji poslovni prostor.
Široka ponuda nekretnina zadovoljit će i ulagatelje  koji traže priliku za ulaganje u neku vrijednu nekretninu. Osim toga, na portalu se uz nekretnine koje su dostupne za prodaju, mogu pronaći i one namijenjene za najam, odnosno zakup.
No, B2Nekretnine ne oglašavaju samo nekretnine, već i potraživanja koja su osigurana nekretninama, a koja su također ponuđena na prodaju.

Na portalu B2Nekretnine nije potrebna registracija, a sam portal je vrlo jednostavan, pregledan i brz za korištenje. Zainteresirani kupci ili zakupoprimci mogu stupiti u kontakt s prodavateljem bez posrednika i plaćanja posredničkih naknada te izravno pregovarati o kupnji ili zakupu.

Novi portal B2Nekretnine nimalo laku i uvijek zahtjevu potragu za nekretninama čini bitno jednostavnijom i mnogima će zasigurno uštedjeti dragocijeno vrijeme te omogućiti da taj zahtjevan životni i poslovni zadatak riješe s manje stresa iz udobnosti vlastitog doma odnosno ureda.

B2 kapital