Društvena odgovornost

01.
10
2017.

B2 Kapital podržao Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Regoč

B2 Kapital organizirao je 29. i 30. rujna 2017. humanitarni team building u Slavonskom Brodu u sklopu kojega su zaposlenici pomagali Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Regoč. Zajedno s njihovim korisnicima, 90 je zaposlenika B2 Kapitala provelo radnu akciju kako bi se uredilo imanje Udruge u Bukovlju. Osim što su zajednički, uz druženje i dobru zabavu, uredili okoliš, sastavili i obojili vrtne kućice, izradili terasu, uredili skladišta i ostalo što je Udruzi bilo potrebno, B2 Kapital donirao je i sav potreban alat te materijal za radnu akciju. Putem ove i drugih humanitarnih akcija u kojima sudjeluje B2 Kapital želi dati svoj doprinos zajednici u kojoj posluje.

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Regoč je nevladina i neprofitna udruga koja okuplja roditelje i članove lokalne zajednice koji rade na poboljšanju kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji. Djeluje već 35 godina te broji 286 stalnih članova. Cilj udruge je promicanje jednakih prava osoba s intelektualnim teškoćama, pružanje podrške njima i njihovim obiteljima te razvoj i unaprjeđenje politika u području invaliditeta.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.
Politika korištenja kolačića
B2 Kapital d.o.o. koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa politikom korištenja kolačića
Prihvaćam