B2 Newsletter

08.
04
2020.

Kako ostati fit u karanteni? :)

Produženi boravak u kući dovodi do toga da nam se svakodnevica drastično mijenja, sve se manje krećemo što uzrokuje smanjenje dnevne energetske potrošnje pojedinca. Izvođenje različitih jednostavnih i lakih vježbi kod kuće i više je nego prikladno za održavanje zadovoljavajuće razine kondicije pojedinca.

Takvi oblici vježbanja mogu uključivati vježbe snage, vježbe ravnoteže, vježbe istezanja ili kombinaciju istih. Neki od primjera kućnih vježbi su hodanje po kući, podizanje i nošenje namirnica, naizmjenični iskoraci, penjanje stepenicama, ustajanje i sjedanje sa i na stolac, čučnjevi uz stolac, trbušnjaci i sklekovi. Uz to, treba uzeti u obzir i tradicionalne vježbe poput joge koje ne zahtijevaju opremu, iziskuju malo prostora i mogu se vježbati u bilo kojem trenutku.

Online možete pronaći puno korisnih vježbi, kao i na raznim aplikacijama u App Store-u. A svakako pogledajte i što nude domaće teretane koje su se potrudile da korisnici i u ovoj situaciji ne zanemaruju svoju tjelesnu kondiciju nudeći online treninge.


Instagram profil Bio Trening
https://www.instagram.com/biotrening/?hl=en

Aplikacije za vježbe od kuće
https://play.google.com/store/apps/details?id=homeworkout.homeworkouts.noequipment&hl=en

Joga
https://www.downdogapp.com/


20 min full body workout for ladies
20 MIN FULL BODY WORKOUT AT HOME – https://youtu.be/uyFjMupI5B0
How To Adjust Training & Diet For Coronavirus + At Home Workouts (No Equipment Needed!) – https://youtu.be/-MRNjTr6xrE
30 minute Morning Yoga for Flexibility | Full Body Yoga Stretch – https://youtu.be/yyYlVOqgj0A
15 Minute Beginner Weight Training – Easy Exercises – HASfit Beginners Workout Routine – Strength – https://youtu.be/U0bhE67HuDY

B2 kapital