Karijera

Čvrsto vjerujemo da su ljudi najveći kapital jedne kompanije. Naši djelatnici ključni su nositelji našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promjena. Svaki član našeg velikog tima, koji u Hrvatskoj broji više od 150 zaposlenih, uživa u osjećaju pripadnosti visoko organiziranoj i produktivnoj sredini, jednakim prilikama za rad na inovativnim projektima kao i velikoj podršci menadžmenta i ostalih članova tima. Vjerujemo da samo zajedno možemo doći do najboljih rješenja!

Razvoj u B2 Kapitalu

Edukaciji i profesionalnom razvoju naših zaposlenika posebno smo posvećeni. Kontinuirano provodimo programe razvoja talenata i specijalizirane seminare u zemlji i inozemstvu, a našim zaposlenicima također nudimo mogućnost pohađanja tečajeva stranih jezika, raznih informatičkih i drugih edukacija sukladno njihovim željama i poslovnim potrebama. Razmjenom iskustava, znanja i vještina želimo im omogućiti napredak kako na profesionalnom tako i na osobnom planu, te smo zaista ponosni na kvalitetu članova našeg tima i doprinos koji daju razvoju tvrtke B2Holding grupe.

Postani dio našeg tima

Tražimo motivirane, talentirane osobe koje prihvaćaju naše vrijednosti i korporativnu kulturu te žele raditi u međunarodnoj kompaniji koja vrednuje mišljenje svakog pojedinca. Vjerujemo da je tim koji teži neprestanom usavršavanju, djeluje proaktivno i inicira promjene, tim koji nas vodi uspjehu.
Ukoliko želite postati dio B2 Tima pošaljite svoj životopis i molbu na email adresu karijera@b2kapital.hr

B2 kapital