B2 tim

Čvrsto vjerujemo da su ljudi najveći kapital jedne kompanije. Naši djelatnici ključni su nositelji našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promjena. Svaki član našeg velikog tima, koji u Hrvatskoj broji više od 200 zaposlenih, uživa u osjećaju pripadnosti visoko organiziranoj i produktivnoj sredini, jednakim prilikama za rad na inovativnim projektima kao i velikoj podršci menadžmenta i ostalih članova tima. Vjerujemo da samo zajedno možemo doći do najboljih rješenja!

Razvoj u B2 Kapitalu

Edukaciji i profesionalnom razvoju naših zaposlenika posebno smo posvećeni. Kontinuirano provodimo programe razvoja talenata i specijalizirane seminare u zemlji i inozemstvu, a našim zaposlenicima također nudimo mogućnost pohađanja tečajeva stranih jezika, raznih informatičkih i drugih edukacija sukladno njihovim željama i poslovnim potrebama. Razmjenom iskustava, znanja i vještina želimo im omogućiti napredak kako na profesionalnom tako i na osobnom planu, te smo zaista ponosni na kvalitetu članova našeg tima i doprinos koji daju razvoju tvrtke B2Holding grupe.

Postani dio našeg tima

Tražimo motivirane, talentirane osobe koje prihvaćaju naše vrijednosti i korporativnu kulturu te žele raditi u međunarodnoj kompaniji koja vrednuje mišljenje svakog pojedinca. Vjerujemo da je tim koji teži neprestanom usavršavanju, djeluje proaktivno i inicira promjene, tim koji nas vodi uspjehu.
Ukoliko želite postati dio B2 Tima pošaljite svoj životopis i molbu na email adresu karijera@b2kapital.hr

Otvorene pozicije

Savjetnik u naplati (m/f)

Opis poslova:

  • Organizacijske sposobnosti, sistematičnost i analitičko razmišljanje
  • Otvorenost i kreativnost
  • Dobre komunikacijske sposobnosti
  • Visok nivo osobnog integriteta
  • Spremnost na učenje i timski rad

Idealan kandidat ispunjava sljedece uvjete:

  • Rad u internacionalnom okruženju
  • Mogucnost dodatnih edukacija i obrazovanja
  • Stjecanje novih znanja uz motivirajuća primanja

Što možete očekivati:
Mladi i brzo rastući tim visokokvalificiranih stručnjaka? Kultura utemeljena na povratnim informacijama, s naglaskom na osobni razvoj i rast. Poticanje plaće, obrazovanja, definirani ključni pokazatelji uspješnosti i odličan timski duh.

Pridružite se našem timu i dokažite da ste vi pravi kandidat.

Napominjemo da će se kontaktirati samo kandidati koji su ušli u uži izbor. Molimo Vas da prijavu pošaljete na ENGLESKOM i HRVATSKOM na karijera@b2kapital.hr. Sve prijave će se razmatrati pod uvjetima korištenja u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.
Politika korištenja kolačića
B2 Kapital d.o.o. koristi kolačiće (cookie) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica slažete se sa politikom korištenja kolačića
Prihvaćam